B-tytöt puhtaalla pelillä ylempään jatkosarjaan


B-tyttöjen Superin joukkue viimeisteli lohkovoiton ja suoran jatkopaikan ylempään jatkosarjaan voittamalla lohkon kärkiottelussa Hyvinkään Tahkon koti montussa maanantaina puhtaasti 2-0(4-1,3-0). Kesän ennätysyleisö 212 katsojaa sai ihastella jäätävän tiukkaa ulkopeliä höystettynä onnistumisilla sisäpelissä. Tahko teki ensimmäisessä vuoroparissa ainokaisen juoksunsa koko ottelussa häviten kolmostilanteet selvästi 19-4. Jana vastasi tasoittavalla neljällä onnistuneella kotiutuksella ja ensimmäinen jakso oli taputeltu.

Toisella jaksolla likat jatkoivat  siitä mihin ensimmäisellä jaksolla jäivät ja nakuttelivat tarvittavat juoksut jakson ja ottelun voittoon. Kotijoukkueen onnistujia mailanvarressa olivat kaksi juoksua lyönyt jokeri Julia Kuusijoensuu (Julia löi molempien jaksojen voittojuoksut!!!!), ykköspalkinnon saanut Senni Korhonen(1/1), kakkospalkinnon pokannut Anna Ala-Kauhaluoma(1/0), lukkari Fanni Kanerva(1/0) sekä kunnarin kiertänyt Iida Järvinen. Kolmosvahti Minna Pirinen toi ottelussa kaksi juoksua. Muita juoksujalkoja edustivat yhdellä tuodulla juoksulla Sohvi Korhonen, Ellamaria Hutri sekä Emma Heikkilä. Iidalla oli kärkilyönneissä 86% 5/6 onnistumista.

-Tämä oli hyvä välitilinpäätös. Puhtaalla pelillä lohkovoitto. Pääsimme ensimmäiselle portaalle tavoitteessamme. Tänään voittajasta ei ollut epäselvää ensimmäisen vuoroparin jälkeen, kun olimme käyneet sisällä. Ulkopelimme oli todella hyvää. Sisäpelissä olisimme voineet tehdä enemmänkin juoksuja kolmostilanteisiin nähden, mutta tämä oli taas koko joukkueen voitto, Järvisen Iida löi tärkeän kunnarin ja sinetöi sillä toisen jakson voiton, totesi mr Ojala pelin jälkeen -Täytyy jatkossa miettiä millaisia kotiutuslyöntejä lyömme, jotta tulos olisi parempi sen osalta.  -Pelissämme oli tänään peli-iloa ja se näkyi rentoutena kentällä, kakkospelinjohtaja Mika Järvinen sanoi.

Jatkosarja jatkuu juhannuksen jälkeen.


« Takaisin

©2019 Janakkalan Jana ry Pesäpallo