Janan B-tytöille voitto Helsingissä

 

Janan B-tyttöjen joukkue matkasi torstaina Helsinkiin Roihun kakkosjoukkueen vieraaksi tyttöjen Superissa. Jana nappasi matkaansa täyden pistepotin 2-0(11-1,4-1). Ottelusta kertoo paljon kolmostilanteet, jotka Jana vei kirkkaasti 24-6 sekä se, että joukkueen kahdestatoista pelaajasta jokainen kirjautti itselleen tehopisteitä. Janan kokoonpanosta puuttui etukentän lukko, Senni Korhonen, mutta Anni Heikkilä paikkasi Korhosta erinomaisesti.

-Tämä oli ennalta vaikea peli henkisesti, kun oli tiedossa, että vastustaja ei ole ehkä kovin mahdollinen, mutta tytöt hoitivat homman kotiin hienosti, pelinjohtaja Toni Ojala sanoi. -Tärkeää oli saada kaikki kolme pistettä mukaan, Ojala jatkoi.

Janan tehokkaimmat olivat neljä juoksua lyönyt Iida Järvinen, Sohvi Korhonen(2/2), Anna Ala-Kauhaluoma(2/3) sekä kolme juoksua lyönyt jokeri Julia Kuusijoensuu. Anni Heikkilä toi kolme juoksua ja täräytti tauluun 100% kärkilyönnit.

Jana jatkaa tyttöjen Superia ilman tappioita sarjataulukon kärjessä. Seuraavan kerran Supertytöt pelaavat maanantaina montussa, kun vastaan asettuu Kuusankosken Puhti, joka majailee alkulohko A:n sarjataulukossa sijalla 5. Ottelu alkaa klo 18.


« Takaisin

©2019 Janakkalan Jana ry Pesäpallo