Janan B-tytöille viiden pisteen potti kauden avauspeleistä

 

Janakkalan Janan B-tytöt avasivat Superpesiskautensa kahdella vieraspelillä. Lauantaina joukkue matkasi Lappeenrantaan PesäYsien vieraaksi. Jana voitti ensimmäisen jakson 5-3, mutta joutui taipumaan toisella jaksolla 4-0. Ennen viimeistä vuoroparia Janan pelinjohto sotki lyöntijärjestyksen täysin ja se kannatti. Jana vei Supervuoroparin 1-0, kun Fanni Kanerva kotiutti siskonsa Riinan voittojuoksun arvoisesti. Jana voitti kolmostilanteet otteussa 15-8.Janalta pisteille ylsivät Senni Korhonen(0/2), Anni Heikkilä(0/1), Anna Ala-Kauhaluoma(2/1), Riina Kanerva(0/1), Fanni Kanerva(2/0), Kaisa Kuittinen(1/0) ja Minna Pirinen(0/1).

-Voitto on aina voitto. Siihen pitää olla tyytyväinen. Jokainen peli mistä tulee pisteitä enemmän kun nolla on hyvä. Jos voittaa joka pelin 2-1, niin on korkealla sillä sarjasta tulee todella tasainen, sanoi pelinjohtaja Toni Ojala ottelun jälkeen. -Fanni oli tänään kentän kuningatar. Tuskin on hetkeen nähty niin korkeaa tolppaa Lappeenrannassa, mitä Fanni tarjoili tänään. Aika paljon tuli huteja, Ojala kehui Turengin tyttöä.

 

Lahdessa sisäpeli loksahti kohdilleen

 

Maanantaina tytöt siirtyivät Lahden Kisapuistoon Lahden Mailaveikkojen vieraaksi. Jana vei ensimmäisen jakson 7-0, mutta vasta toisella jaksolla napsahti sisäpeli kohdilleen ja Janalaiset takoivat taululle näyttävät 25 juoksua Lahden yhtä vastaan. Janalaisista jokainen 12 tyttöä kirjautti itselleen pisteitä. Eniten pisteitä takoivat kaksi kunnaria takaa pamauttanut Riina Kanerva(2+4/4), Anna Ala-Kauhaluoma(6/4), Sohvi Korhonen (1+4/4), Senni Korhonen(2/3), Anni Heikkilä(2/3), Iida Järvinen(4/2) sekä Ellamaria Hutri(2/3).

-Ensimmäisellä jaksolla sisäpeli ei vielä auennut. Jokaisessa vuoroparissa pitäisi pystyä tekemään juoksuja vastustajasta huolimatta. Toisella jaksolla toivottavasti sisäpelin osalta ketsuppipullo aukesi ja se alkaa nyt sujumaan, pelinjohtaja Toni Ojala jutteli. -Lyötiin nöyrästi sinne missä oli tilaa ja ei yritetty mitään ihmeellisyyksiä. Etenijät hoitivat hommansa todella hyvin. Jokeriosastolta meillä ensimmäisen pelinsä pelannut Emmi-Sofia Satokangas(1/3) onnistui erinomaisesti. Myös Iiris Kiljunen(0/4) sekä Emma Heikkilä(0/1) hoitivat tonttinsa hienosti, Ojala kehui nuoria jokereitaan. -Riina Kanerva tänään kaksi kunnaria ja tuosta varresta lyödään takaa läpi, Toni Ojala hehkutti nuorta ja hoikkaa Kanervaa.

Seuraava B-tyttöjen peli pelataan Kansanpuiston montussa tulevana maanantaina klo 18. Vastaan asettuu alkusarjan yksi suosikeista, Hamina. -Toivottavasti ihmiset löytävät monttuun maanantaina, että saataisiin kotiylisöstä se tarvittava kolmastoista pelaaja. Haminalta ei saa mitään ilmaiseksi, Toni Ojala toivoi vielä lopuksi Janakkalalaisyleisön tukea.

Teksti: Hannaleena Vainio

Kuvat: Marko Jansson


« Takaisin

©2019 Janakkalan Jana ry Pesäpallo